Salam Ceria dan Salam Kenalan,

“Selamat Tahun Baru 2018”

Begitu pantas masa berjalan…..

Saya Zulkepli Zahari,  salam kenalan kepada sahabat baru, dan mungkin ada juga yang  mengenali saya. Apa khabar?

Dikesempatan ini saya ingin berkongsi, peluang2 yang sedang saya jalankan secara sambilan dirumah. Ianya boleh memberikan sedikit sebanyak manfaat untuk kita. Saya bukanlah “pakar” dalam bidang ini, cuma rasa tanggungjawab,  berkongsi apa yg saya fikirkan baik untuk semua. Masih dalam pembelajaran dari sifu-sifu IT, seperti Tuan Mazelan Abas, Sifu Aridz Ridzuan, Sifu Razif Yusuf, Sifu Zamri Nayan, Sifu Kadrie dan ramai lagi sebagai rujukkan dari masa kesemasa, sambil-sambil tu boleh juga tambah “income”.

Dalam situasi sekarang,  ramai yang bergiat aktif sama ada secara “part time” dan ada juga buat sebagai “full time” menambah pendapatan kedua, demi untuk menyara perbelanjaan harian keluarga.

Seharusnya setiap orang mempunyai sekurang2nya satu BISNES SAMPINGAN yang boleh memberikan nilai tambah untuk ekonomi kita, selain dari kerja hakiki yang sedia ada, tapi jangan sampai mengganggu pula.

Sebenarnya banyak peluang-peluang yang ada diluar sana boleh dijadikan sumber tambah pendapatan kita. Terpulang kepada kita untuk memilih, mana yang sesuai, selamat dan berbaloi, berpandukan maklumat yang diperolehi.

Masaalahnya ramai yang buntu, bagaimana nak memilih!!!!

Jadi disini saya ingin berkongsi beberapa PELUANG yang mungkin sesuai untuk anda…

 

Pertama:  Bisnes telekomunikasi.

 

Realiti nya ramai orang guna handfon, tapi tahukah anda bahawa…

Handfon adalah “ASET” berharga untuk anda, jika tahu RAHSIANYA !!!👇👇👇

NAK TAU RAHSIANYA

 

Kedua: Bisnes affiliate.

Jika anda tak ada idea nak mulakan bisnes online, boleh cuba produk affiliate.

Program ini dikongsikan oleh sahabat saya En Rahman Basri. Beliau telah membuat eksperiment dimana hasilnya....

Kumpul fresh list: 220 subscriber
Jumlah buyer: 100 orang
Harga produk: Bawah RM100.
Tempoh promosi: Kurang seminggu.

Strategi ni simple je. Insyaallah sesuai 
juga untuk promosikan produk sendiri. 

Jika anda berminat untuk tahu strategi 
ni, boleh klik di >>    SINI

Saya berani JAMIN, strategi ini 'newbie 
friendly' dan anda boleh terus praktikkan 
hari ini. Insyaallah.

 

Walaupun anda sudah mempunyai pendapatan tetap bulanan, namun tidak salah jika kita tambahkan punca pendapatan kan?

PERLUKAH  ADA SIDE INCOME ?

Keadaan ekonomi dan keperluan hidup amat mencabar dari masa kesemasa… gaji/ upah/ pencen bulanan mungkin tidak cukup untuk menampung keadaan ini. Fikir-fikir kan lah….

Terima kasih kerana sudi membaca sampai habis. Harapan saya anda dapat sesuatu dari perkongsian ini.

“SEMOGA DAPAT MANFAAT….”

Iklas,

Zulkepli Zahari

0107914748

https://www.facebook.com/aazulk.zahari