Bismillahirahmanirahim…

Salam Ceria dan Salam Kenalan,

“Selamat Tahun Baru 2018”

Begitu pantas masa berjalan…..

Saya Zulkepli Zahari,  salam kenalan kepada sahabat baru, dan mungkin ada juga yang  mengenali saya. Apa khabar?

Dikesempatan ini saya ingin berkongsi dengan anda, peluang yang boleh memberikan sedikit sebanyak manfaat untuk Anda. Saya bukanlah “pakar” dalam bidang ini, cuma rasa tanggungjawab saya sebagai pengguna,  berkongsi apa yg saya sedang praktikkan sekarang. Masih dalam pembelajaran dari sifu-sifu IT, seperti Tuan Mazelan Abas, Sifu Aridz Ridzuan, Sifu Razif Yusuf, Sifu Zamri Nayan, Sifu Kadrie dan ramai lagi sebagai rujukkan dari masa kesemasa, sambil-sambil tu ambil peluang untuk tambah “income”.

Dalam situasi sekarang,  ramai yang bergiat aktif samaada secara “part time” dan ada juga buat sebagai “full time” demi menambah pendapatan secara sampngan demi untuk menyara perbelanjaan harian keluarga.

Seharusnya setiap orang mempunyai sekurang2nya satu BISNES SAMPINGAN yang boleh memberikan nilai tambah untuk ekonomi kita, selain dari kerja hakiki yang sedia ada, tapi jangan sampai mengganggu pula.

Sebenarnya banyak peluang-peluang yang ada diluar sana boleh dijadikan sumber tambah pendapatan kita. Pilihan kita sendiri yang tentukan, berpandukan maklumat yang diberikan.

Masaalahnya bagaimana nak memilih!!!!

 

Rakan saya ada buat experiment baru, 
promosi 1 produk affiliate.

Kumpul fresh list: 220 subscriber
Jumlah buyer: 100 orang
Harga produk: Bawah RM100.
Tempoh promosi: Kurang seminggu.

Strategi ni simple je. Insyaallah sesuai 
juga untuk promosikan produk sendiri. 

Jika anda berminat untuk tahu strategi 
ni, boleh klik di SINI untuk subscribe:

Saya berani JAMIN, strategi ini 'newbie 
friendly' dan anda boleh terus praktikkan 
hari ini. Insyaallah.

 

Jom, saya kongsikan….👇👇👇

KERJA SAMBILAN DARI RUMAH

 

 

KENAPA PERLU ADA SIDE INCOME ?

Keadaan ekonomi dan keperluan hidup amat mencabar dari masa kesemasa… gaji/ upah/ pencen bulanan mungkin tidak cukup untuk menampung keadaan ini. Fikir-fikir kan lah….

Terima kasih kerana sudi membaca sampai habis. Harapan saya anda dapat sesuatu dari perkongsian ini.

“SAYA KONGSI…. ANDA BANTU SAYA….”

Iklas,

Zulkepli Zahari

0107914748