homestay

EBOOK INI AMAT MEMBANTU DALAM PENCARIAN HOME STAY YANG ANDA INGINKAN…

 

Dapatkan sekarang, ianya PERCUMA!

DAPATKAN DISINI

 

“RAHSIA BUAT DUIT DENGAN HOMSTAY”

Anda juga berpeluang untuk menjana pendapatan tambahan melalui sistem affiliate kami. Jika berminat, boleh dapatkan ebook ini di…>>>

RAHSIA BUAT DUIT TAMBAHAN 

 

“HOMESTAY DI SEKITAR BATU GAJAH, IPOH”

Jika anda bercadang nak bermalam di Batu Gajah, cuba lihat senarai dibawah…

Menyediakan rumah teres satu tingkat, sesuai untuk menginap dengan keluarga, selesa dan harga pun berpatutan.

 

1.     RUMAH TERES SATU TINGKAT

2.    RUMAH KONER LOT

3.    SERI ISKANDAR

4.   KAK YONG HOMESTAY SERI ISKANDAR

SAMUDERA RESIDENCE APARTMENT 10 TINGKAT, BANDAR SERI MANJUNG

Anda boleh miliki sebuah apartment dengan harga yang amat berpatutan. Boleh diguna untuk kediaman sendiri atau untuk di sewakan sebagai pelaburan jangka panjang.

1) Beli rumah dapat Wang Tunai sebanyak RM46K (SELEPAS SIGN S&P)

2) Wang tunai yang diperolehi boleh digunakan untuk:

– hantaran Kahwin

– bayar Down-Payment 10%

– Kurangkan harga rumah

– renovation rumah

– Setup Homestay

– Kegunaan Peribadi (CASH)

– Selesaikan hutang Kad Kredit

– Selesaikan Hutang Pinjaman Peribadi

– Beli kereta secara Cash

– Beli Tanah

– Pelaburan saham/ASB

– Modal untuk berniaga

– dll

Banyak kegunaan Wang Tunai RM46K kalau kita nak senaraikan satu persatu.

 

Saya rasa sangat-sangat berbaloi beli rumah dekat kawasan ni,

terutamanya bagi pasangan yang nak kahwin tapi duit tak cukup.

Tengok slip gaji cantik lagi, tak terikat dengan mana-mana pinjaman..

Daripada buat pinjaman peribadi atau berhutang di sini sana, lebih baik beli rumah dan dapatkan cash..

Boleh guna duit cash untuk berkahwin dan membina kehidupan berumahtangga..

Sebab tu saya kata memang beruntung siapa yang beli rumah ni!

Dahlah dapat aset (Rumah), Dapat pula wang tunai..

Kebetulan lokasi rumah ni pula cukup strategik.

Boleh jadikan rumah sebagai sumber pendapatan pasif atau aktif.

Nak sewakan boleh, nak dijadikan sebagai homestay pun boleh..

 

KENAPA SERI MANJUNG (HOMESTAY FAVOURITE)?

 

Berhampiran dengan tempat menarik seperti:

– Lumut

– Pulau Pangkor

– Teluk Batik

– Teluk Muroh

– Teluk Senangin

– Pasir Panjang (Pusat pendaratan dan penternakan penyu)

– Tanjung Batu (Destinasi memancing)

– Pantai Remis (Pusat pendaratan hasil-hasil laut)

SAMUDERA RESIDENCE APARTMENT

*Available Unit*  “`PANGSAPURI SAMUDERA“`
Update terkini.. 25 Mac 2018
Tinggal 4 unit sahaja lagi…
  1. A6-8-3A
  2. A6-9-5
  3. A6-9-9
  4. A6-9-10

Jangan lepaskan peluang, booking segera!

SENARAI RUMAH TERKINI YANG MUNGKIN ANDA CARI

 

#1 – TAMAN DESA HARMONI, BOTA KANAN, SERI ISKANDAR, PERAK

MAKLUMAT DISINI


#2 – D’AMAN RESIDENSI MERU JAYA, IPOH PERAK (BERHAMPIRAN DENGAN MAPS THEME PARK)

 

MAKLUMAT DISINI

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*