NIAGA TONE EXCEL

 


Salam Sejahtera

Saya  Zulkepli Zahari

IDP 666912

No. tel : +60107914748

TAHNIAH 

TERIMA KASIH..

Ini bermakna anda sudah bersedia untuk saya bongkarkan……

“RAHSIA SIMKAD ISTIMEWA”

mampu memberikan peluang, untuk anda menjana pendapatan sampingan secara berterusan…

Luangkan sedikit masa anda untuk saya kongsikan …

SATU PELUANG YANG MAMPU MENGUBAH NASIB HIDUP ANDA!

Realitinya..

ADAKAH GAJI BULANAN ANDA MENCUKUPI?

Segala kos semakin meningkat…

NAK BUAT SIMPANAN RM500 SEBULAN PUN PAYAH!!

ADA MINAT NAK BERNIAGA!  tapi…

Tak ada modal?

Tak ada masa?

Tak pandai nak buat jualan?

Takut gagal?

JANGAN RISAU!

Itu semua adalah masaalah biasa yang semua orang hadapi, sebelum nak mulakan sesuatu perniagaan. Bersama kami, anda akan dibimbing ….

cuma…. perlu ada KEMAHUAN dan ISTIQAMAH…..

Yang BEST nya lagi ianya boleh dilakukan secara ONLINE dan beroperasi dari rumah je…

Lagi menariknya,  bisnes ini hanya perlukan modal SEKALI sahaja seumur hidup…dan dapat pulangan berkali-kali setiap bulan dan boleh di wariskan..

APA YANG ISTIMEWA SANGAT NI?

Cuba lihat fakta ini….

Adakah ANDA sebagai pengguna merasai sedikit imbuhan yang diperolehi mereka?

OK lah ….

Teruskan membaca.

Menariknya:-

BISNES INI TELAH MENEPATI 3 TAPISAN .

Jom dengarkan apakah 3 penapis “sifu mazelan abas” (mentor) dalam bisnes toneexcel 

 

KENAPA TONE EXCEL ?

image3_orig

PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA TONE EXCEL

images-4

Soalan saya…

Anda memiliki dan pengguna handfon kan?

MARI KITA LIHAT PELUANG INI…

Sebelum itu saya ingin menerangkan latar belakang syarikat Tone Excel ini.

Tone Excel Sdn Bhd ditubuhkan pada 2009 dan kini mempunyai ahli yang berdaftar melebihi 1 juta lebih ahli. Tone excel memberi peluang kepada pengguna telefon bimbit menikmati kelebihan-kelebihan serta menjana pendapatan sampingan. Hanya bermodalkan RM93.00,( sekali seumur hidup ) . Kini semua mampu mengubah kehidupan mereka dan menjana pendapatan ribuan ringgit setiap bulan Dengan hanya memperkenalkan produk SIMKAD TONE EXCEL kepada penguna telefon bimbit yang lain.

6837261_orig

 MISI kami adalah untuk menaik taraf pelan telefon mudah alih biasa menjadi sesuatu yang boleh membawa keuntungan kepada semua ahli kami.

MATLAMAT kami berharap untuk mencapai semua pengguna telefon mudah alih untuk menawarkan peluang menjana pendapatan pasif, dengan harapan kebebasan kewangan dapat dicapai oleh semua – dimana saja anda berada.

KEISTIMEWAAN SEBAGAI AHLI TONE EXCEL57a9616a8fde0PELUANG MENJANA PENDAPATAN PASIF 

Setiap bulan kita ada potensi menjana pendapatan pasif hasil daripada komisyen top-up ahli dalam network.Ini merupakan kelebihan UTAMA yang disediakan oleh syarikat Tone Excel kepada ahli-ahlinya.

te-10-duplicate-table

Lihat carta diatas, contoh duplikasi 10 orang ahli disetiap level anda. Anda cuma aktifkan 10 orang ahli baru di level 1 anda sahaja, dan ajarkan juga setiap ahli di level 1 anda itu buat benda yang sama, seterusnya kepada ahli dirangkaian 2 dan 3 anda, buat kerja yang sama. InsyaAllah anda dan  ahli di rangkaian anda juga akan mendapat hasil yang memberansangkan.

pengumpulan-big-points-bisnes-internet-online-income-usahawan-toneexcel

MATA GANJARAN BIG POINT

Setiap kali kita melakukan top-up peribadi, mata ganjaran akan di berikan mengikut jumlah yang telah di tentukan. RUJUK SINI

CASH BACK

 “Cash back” di creditkan semula sebanyak 1% / 7.5%   RUJUK SINI

 

diskaun-hotel-tune-hotel-corporate-rate-thirty-percent-30-menginap-potongan-diskaun

DISKAUN MENGINAP DIHOTEL

Diskaun sehingga 30% apabila anda menginap di Tune Hotel dimana-mana lokasi . RUJUK SINI

lucky-draw-cabutan-bertuah-kempen-winner-car-motorcycle-price

CABUTAN BERTUAH

Cabutan bertuah bulanan melalui kempen port-in yang mengekalkan nombor lama.

pakej-percutian-umrah-vacation-free-cuti-cuti-malaysia

PAKEJ UMRAH DAN PELANCONGAN

Pakej umrah dan percutian percuma dari ToneExcel mengikut kelayakkan.

perlindungan-etiqa-takaful-lima-puluh-ribu-50k-percuma-tunetalk-toneexcel

PERLINDUNGAN INSURAN PERCUMA

Layak mendapat perlindungan takaful RM50 ribu percuma, hanya dengan melakukan top-up RM50 sebulan. RUJUK SINI

air-asia-tiket-kapal-terbang-percuma-free-big-points-tunetalk-toneexcel

TIKET PENERBANGAN PERCUMA

Mata ganjaran (big point) yang terkumpul boleh ditebus dengan tiket penerbangan Air Asia.

 

17904322_1359869750726603_5597253868701478024_n

 

SYARIKAT TELAH MENDAPAT PENASIHAT SYARIAH    

Penglibatan AMANIE ADVISORS dalam proses semakkan syariah dan pensijilan
pematuhan syariah program-program dibawah TONE GROUP : Tarikh: 13 April 2017

RUJUK SINI

 

KEMPEN 2018

SILA RUJUK DISINI

PELUANG JADI JUTAWAN 2018

20170108_160044

Detail di SINI

 

 

pendapatan-pasif-setiap-bulan-internet-marketing-bisnes-income-pendapatan-lumayan

PENDAPATAN PASIF BERPANJANGAN

Walaupun hakikatnya, komisyen yang dibayar adalah rendah, namun harus diingat, jika setiap bulan ahli di network kita bertambah, cuba bayangkan berapa jumlah yang akan anda terima setiap bulan…ya…setiap bulan….! Jika selama ini kita hanya keluar duit setiap bulan hanya untuk belanja handfon, kan lebih baik kita belanja di tempat yang betul. Sambil guna dalam masa yang sama kita buat income.

FIKIR-FIKIR kan lah….

BAGAIMANA NAK MULA NI?

KAEDAH PERTAMA YANG INGIN MENJADI USAHAWAN

Sekiranya anda masih belum menjadi ahli :

Anda hanya perlu modal permulaan sekali sahaja seumur hidup anda, dengan mendapatkan pakej simkad Tone Excel serta sebuah laman web promosi serta panduan bagaimana nak jalankan bisnes ini ….

img-20161113-wa0018

 >>  TEMPAH SIMKAD DISINI  <<

Sekiranya anda sudah pun menjadi ahli dan ada no ID, (tak kira dari rangkaian mana), anda juga  boleh dapatkan laman web promosi untuk jalankan bisnes ini secara online. Anda akan dibantu bagaiman nak dapatkan “prospek” dengan teknik pemasaran secara online oleh “sifu” yang dah berjaya dalam bisnes tone excel ini.

>>  DAFTAR WEB DISINI  <<

 

Bagaimana nak perkenalkan bisnes ini kepada orang lain sambil menjana pendapatan?

 lihat dulu video ni ..>>>    VIDEO

Carta aliran bisnes tone excel

14184445-1363621017001405-4683286800564093203-n

Saya sediakan satu group wassap penerangan. Anda boleh join di group ini, dan  boleh saja left group bila-bila masa.

Join group whatsapp

images-2

 

 

Perkara Yang Perlu Anda Tahu…

Toneexcel adalah program rujukan kepada syarikat telekomunikasi Tunetalk.

Tunetalk adalah dimiliki oleh Celcom dan Tunegroup (syarikat Air Asia).

Talian Tunetalk-Toneexcel adalah menggunakan prasarana Celcom. Celcom OK, Tunetalk-Toneexcel pun mesti OK.

Toneexcel adalah syarikat yang kukuh telah bermula sejak tahun 2010.

Semenjak penubuhan Toneexcel, tiada masaalah kritikal yang timbul dan terus maju.

Rekod pembayaran komisyen yang cemerlang dan tiada masalah semenjak ianya ditubuhkan.

Jumlah ahli yang semakin bertambah dari masa ke semasa.

Modal permulaan yang sangat rendah iaitu dibawah RM100.(sekali sahaja seumur hidup).

Top up minimum bulanan hanya RM20 sebulan untuk melayakkan mendapatkan komisyen.

Boleh kekalkan nombor phone lama dari telco lain.

Setiap top up melayakkan mendapat “bigpoints” dan boleh ditebus tiket kapalterbang Air Asia dll.

*********************************************************************************

PERKARA YANG MENARIK PERHATIAN SAYA

Saya pengguna handfon

Modal rendah hanya sekali seumur hidup

Produk nya kegunaan ramai

Komitmen rendah

Tidak terikat dengan masa

Pulangan berulang-ulang

Boleh buat santai-santai

Jana income secara auto

************************************

 

PELUANG YANG TIDAK HARUS DILEPASKAN

20161130_093741

Ikhlas,
Sahabat Usahawan Tone Excel Anda

Zulkepli Zahari
>my  fb.page

SOAL JAWAB TONE EXCEL

Soalan 1: ToneExcel ni pakai line apa?
Jawapan: Ia menggunakan line TuneTalk. Prasarana Celcom. Dimana ada line Celcom, disitu ada line TuneTalk, dan simkad ToneExcel boleh digunakan.

Soalan 2: Mudah ke nak dapat top-up?
Jawapan: Dimana ada kedai yang menjual top-up diseluruh Malaysia, disitu ada jual top-up TuneTalk. Malah dalam Maybank2u dan CIMBClicks pun ada.

Soalan 3: Mahal ke rate panggilan dan data internetnya?
Jawapan: Saya tak tahu, yang pasti dulu saya gunakan Maxis sebulan bil saya dalam RM100, tapi selepas menggunakan toneexcel saya hanya perlu top-up RM60 sahaja untuk kegunaan yang sama. Semakin jimat pulak, guna data internet, percuma.

Soalan 4: Saya sayang nombor lama, boleh kekalkan dalam simkad ToneExcel ini tak?
Jawapan: Boleh. Anda ada pilihan samada nak menggunakan nombor ToneExcel atau nak mengekalkan no lama kedalam simkad ToneExcel.

Soalan 5: Bila En. Zul buat toneexcel ini dan apa hasilnya?
Jawapan: Saya memulakan bisnes ToneExcel ini dari 2011. Komisyen bulan pertama saya adalah RM35, kemudian ia naik dan naik setiap bulan, sudah balik modal dan tidak perlu fikir tentang top-up bulanan.

Soalan 6: Bagaimana Tone Excel boleh mempunyai banyak keuntungan sehingga boleh bagi insentive kepada penggunanya?

Jawapan: = Modal untuk iklankan dalam television,news,magazine dll setiap jam, setiap hari, paling murah adalah 5 JUTA.

= Tone Excel tak buat macam tu, tapi dia bagi PENGGUNA  perkenalkan sendiri, daftarkan sendiri simkad tersebut kepada ahli lain, dan berikan modal pengiklanan itu kepada SEMUA pengguna Tone Excel. Sebab tu Tone Excel TAK JUAL di kedai. Sebab tu Tone Excel JARANG keluar TV.

Itulah sebabnya dia bagi duit untuk nak iklankan tu kepada PENGGUNA macam KAMI.

Soalan 7: Bagaimana saya nak belajar promosi secara online?

Semuanya ada didalam pakej yang anda langgan.

 

Dengan komisyen yang diberi melalui ToneExcel ini, saya mendapat
KEBEBASAN KEWANGAN

image5

Dulu… guna handfon, habis duit…

Sekarang, guna handfon dapat duit…

Kerana simkad ToneExcel, alhamdulillah sifu disini. (September 2018)

Beijing, Bandung, Dubai, Ho chi Minh, Paris, Amsterdam, and this is Istanbul!

InsyaAllah, next…

TESTIMONI KEJAYAAN

download-9

Sifu Mazelan Abas

 

Di bawah adalah sedikit sebanyak coretan beliau kenapa beliau membuat online business Tunetalk Toneexcel.

 

Ada beberapa sebab saya mengapa saya buat bisnes ToneExcel ini.

1. Pertama, kerana produknya ada simkad atau handphone. Memang barang keperluan saya. Kalau saya tak pakai simkad toneexcel ini pun saya tetap pakai handphone, saya tetap bayar bil, saya tetap beli topup. Malahan semua ahli keluarga saya pakai handphone. Daripada habis duit bayar duit phone, baik saya dapat duit sampingan, biar pun sikit, dapat juga.

2. Saya tak perlu keluar modal yang banyak, tak perlu jual topup, hanya modal permulaan untuk beli simkad bagi saya dan ahli keluarga saya sahaja.

3. Produk ini digunakan oleh ramai orang, semua orang pakai handphone, semua orang adalah bakal pelanggan saya, market amat-amat luas. Boleh katakan satu Malaysia adalah bakal pelanggan saya.

4. Ia boleh dibuat secara sampingan. Tak ganggu kerja yang sudah sedia ada.

5. Produk ini mudah, tak perlu nak talipon pelanggan, bulan ni tak beli barang ke? tak mungkin kita nak tanya, bulan ni tak topup ke? Pelanggan boleh topup kat mana2 sekali pun, dan saya dirumah boleh dapat duit.

6. Saya dapat tahu, jika saya buat bisnes ToneExcel ini, jika saya dah ada network yang besar, jika setiap bulan saya dapat komisyen, jika saya meninggal dunia, kesemua komisyen tersebut akan dipindahkan kepada isteri saya, isteri saya meninggal, ia boleh diwariskan kepada anak saya, jika anak saya meninggal, ia akan diwariskan kepada cucu saya, jika cucu saya meninggal, ia akan diwariskan kepada cicit saya. Ya Tuhan, apa yang saya buat hari ini, adalah untuk memastikan kesenangan untuk saya dan tujuh keturunan saya. Saya akan jadikan tarikh 27.7.2010 adalah tarikh keramat saya mengubah keadaan, generasi Mazelan Abas hingga ke cucu cicitnya. Sekurang2nya saya melalukan sesuatu yang besar untuk membantu, diri saya, keluarga, anak, cucu dan cicit. Saya buat sesuatu dimana saya berusaha untuk tidak membiarkan anak cucu saya merempat dan mengemis dikemudian hari. Amin.

Kesimpulannya, saya dah nampak ini adalah peluang terbesar, sekali datang dalam hidup saya, untuk saya mengubah sepenuhnya hidup saya ke arah satu dimensi yang lain. Itulah apa yang saya nampak.

Sampai jumpa lagi.
Daripada.
MA

image14

Sifu-sifu positive

sifu-nurul-huda-bisnes-online-internet-marketing-income-passive-telekomunikasi

“Tidak perlu guna duit gaji lagi utk bayar bil handphone! Semua free hasil dari part time promote te guna facebook sahaja.Bukan itu sahajam boleh dapat extra income untuk tabung simpanan sebagai persediaan di masa hadapan. Memang terbaik!”.- Sifu Nurulhuda Zn.

sifu-samzul-usahawan-internet-online-marketing-toneexcel-bisnes-side-income-terbaik

“Saya memilih perniagaan toneexcel kerana ciri ciri yg ada pada perniagaan toneexcel tidak ada pada perniagaan yg lain. Kelebihan utama yg akan kita perolehi setelah berusaha dalam masa yg singkat ialah pasif income yg mana ianya akn kekal kita perolehi selama mana org ramai menggunakan handphone untuk memperkembangkan bisnes ini. Ianya boleh dilakukan secara sangat santai. Kita hanya perlu sharing sahaja samaada melalui offline ataupun online”. – Sifu Samzul.

images-40

Sifu Aridz Ridzuan

images-39

Sifu Razif Yusof

download-11

Selepas ini, mungkin ANDA ?

JANGAN BERTANGGUH LAGI

image38

screenshot_20161019-124450

JANGAN TERJADI KEPADA ANDA

JOM BERSAMA NETWORK SAYA,

“SAMA-SAMA BUAT – SAMA-SAMA DAPAT”

>>  KomunitiNetworking  <<

untuk rujukkan

Jika anda masih belum mahu join lagi, tetapi ingin mengetahui dengan lebih lanjut mengenai bisnes ToneExcel ini:

Isikan nama penuh dan email anda di Borang Follow-Up ini. Saya akan kongsikan dan beri kefahaman lagi melalui email, rajin tengok email.

 

 

Full name

E-mail address

 


 

 

 

GELOMBANG BESAR

Ramai yang tanya saya cara terbaik untuk sponsor orang baru, apakah rahsianya, saya jawab mana ada rahsia. Jumpa orang baru, terangkan, saya akan berikan satu buku yang bertulis nama/no phone/no idp/ saya di muka surat pertama. Itu sahaja cara saya. Cara tersebut bukanlah rahsia, dan semua orang tahu, cuma nak ikut tak mahu ikut sahaja.

Dulu, saya pernah kata Bisnes TuneTalk/ToneExcel ini adalah yang terbaik di dunia, dan yang paling bestnya ia lahir di bumi bertuah Malaysia ini. Tempat kita makan/minum dan meneruskan kehidupan disini. Sekarang di facebook telah ramai yang mengikuti slogan ini, dan mereka sudah mula beranggapan bahawa inilah bisnes terbaik setakat ini yang saya tahu, (mungkin ada yang lain tapi saya tak tahu).

Dalam sejarah negara kita ada beberapa gelombang besar yang saya panggil phenomenal wave yang melanda negara kita, diantaranya.

1) Penggunaan Facebook.
Pada tahun 2004, bulan Febuary, seorang bernama Mark Zuckerberg, bersama-sama rakannya di Harvard University, Eduardo Saverin, Andrew McCollum, Dustin Moskovitz dan Chris Hughes telah mencipta satu social media bernama Facebook. Ada yang menolak diperingkat awal, ada yang memang tak suka untuk berfacebook satu ketika dulu, tetapi jika ia merupakan gelombang besar, suka tak suka sekali pun, sehingga 2hb May 2013, 1.11 billion orang sedang menggunakan facebook. Di Malaysia sahaja, bilangan penduduknya adalah 29,179,952 orang, pengguna internet sudah mencecah 17,723,000, tetapi pengguna facebook sahaja sehingga 13,589,520. 13 juta setengah, besar tu, itulah penangan jika satu-satu gelombang besar melanda. Cumanya ia mengambil masa beberapa tahun, baru kita dapat merasakan bahawa ianya merupakan satu gelombang besar.

2) Pengguna handphone.
Pada 1983, Data Telecommunications System (Datel) telah diperkenal di negara kita. Dua tahun selepas itu, iaitu pada 1985, ATUR, wireless telephone system yang pertama telah dikeluarkan oleh Jabatan Telekom Malaysia (JTM). Waktu itu, boleh dibilang dengan jari berapa orang yang pakai ATUR, orang tersebut tergolong dalam golongan orang ajaib. Pada peringkat awal, ada orang beranggapan, tidak mungkin mereka akan pakai hp suatu hari nanti, kerana mungkin disebabkan harga atau pun ia dianggap barang yang sangat canggih. Tetapi apabila gelombang besar melanda, sehingga tahun 2011 sahaja, pengguna Maxis mencecah Maxis 13.9 juta orang, Celcom 13.0 juta orang, Digi 10.5 juta orang dan U-Mobile 4.0 juta orang. Suka atau tidak, mereka tidak boleh lari  dari menjadi pengguna handphone. Cumanya ia mengambil masa beberapa tahun, baru kita dapat merasakan bahawa ianya merupakan satu gelombang besar. Ada yang mengambil peluang ketika berlakunya gelombang seperti ini diperingkat awal, diantara syarikat atau individu yang menyambar peluang ini adalah, Ananda Krishnan, Saudi Telecom Company, Axiata Group Berhad, Telenor, U TV dan STT Communications. Tidak hairanlah mengapa mereka meraih keuntungan lumayan dari gelombang ini.

3) Ramalan saya – benar belaka – kata umbrela , satu lagi gelombang besar akan berlaku: Pakai handphone Dapat Duit.
Pada Feb 2010, ToneExcel menanda tangani perjanjian bersama TuneTalk untuk membuat referral program. Jika telco lain, apabila mereka menjual topup, mereka akan berikan kepada wholeseller/distributer/retailer dan akhirnya sampai ketangan user. ToneExcel mengubah sedikit konsep ini dan memberikan keuntungan tersebut terus kepada user tanpa lalu orang tengah. Pada April 2010, TuneTalk/ToneExcel dilancarkan secara rasmi. Sehingga kini ToneExcel sudah berumur 6 tahun, panggunanya masih sedikit hanya 1juta lebih orang sahaja, tetapi bilangan orang yang mendapat income beribu ringgit, malahan berpuluh ribu ringgit setiap bulan semakin meningkat, sesiapa yang menyambar peluang diperingkat awal ini, mula merasakan kelebihan menjadi pengguna TuneTalk/ToneExcel, dan apabila lengkap kitaran gelombang besar ini berlaku sepenuhnya, maka, anda sendiri boleh mengagak apa yang akan berlaku………. Cumanya ia mengambil masa beberapa tahun, baru kita dapat merasakan bahawa ianya merupakan satu gelombang besar, dan mungkin waktu itu ia agak terlambat untuk kita bertindak.

Saya cadangkan sambar peluang ini, jika ramalan saya benar, anda akan mendapat faedah daripadanya, jika ramalan saya salah, saya rasa anda tidak akan rugi apa-apa.

“Mazelan Abas”

Terima kasih kerana sudi luangkan masa anda untuk membaca laman web saya yang tidak seberapa ini, dan saya amat “excited” melihat anda Bermula.

Jumpa anda lagi..

Ikhlas,

Zulkepli Zahari

Rakan bisnes tone excel anda.

“BIZ  MUDAH DAN HALAL”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*